ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣ 500ml BERILL

Κωδικός Δόικα
62105008

Τεχνικές Προδιαγραφές

ΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΣΗ - ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ
Απομακρύνει λεκέδες σκουριάς από: όλες τις μαρμάρινες και πέτρινες επιφάνειες , πλακάκια και κεραμικά ,πλαστικά ,υφάσματα ,μεταλλικά εργαλεία.
Δεν είναι ΟΞΙΝΟ προϊόν - μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασφαλώς σε όλες τις φυσικές πέτρες, μάρμαρα, γρανίτες, ασβεστόλιθους, ψαμμίτες.
Για Επιφάνειες
Ψεκάστε το προϊόν αδιάλυτο σε επαρκή ποσότητα επάνω στην λεκιασμένη επιφάνεια. Η εμφάνιση μωβ χρώσης στο σημείο εκείνο είναι δείγμα οτι το προϊόν αρχίζει να δρα. Αφήστε για 5-10' και στη συνέχεια ξεπλύνετε με πολύ νερό και τη βοήθεια ενός σφουγγαριού ή βούρτσας.
Σε έντονους/παλιούς λεκέδες/μη πορώδη υλικά επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί τελείως η σκουριά.
Για Υφάσματα
Τοποθετήστε το ύφασμα σε ένα πλαστικό ή κεραμικό μπολ και βρέξτε το λεκέ με το berill® αφαιρετικό σκουριάς. Όταν ο λεκές καθαρίσει τελείως για να απομακρύνετε τη μωβ χρώση ξεπλύνετε με άφθονο νερό και στη συνέχεια και πλύνετε με άφθονο νερό και στη συνέχεια πλύνετε το με απορρυπαντικό ρούχων στο χέρι ή το πλυντήριο.
Συμβουλές
Οι υψηλές θερμοκρασίες καθώς και η απευθείας ηλιακή ακτινοβολία ενισχύουν τη δράση του προϊόντος.
Συνιστάται η χρήση του προϊόντος να μη γίνεται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των 15°C ή σε αντίθετη περίπτωση να θερμαίνεται η επιφάνεια με ένα σεσουάρ μαλλιών.
Πριν τη χρήση κάντε μια δοκιμή σε ένα τυφλό σημείο.
Μην αφήνετε το υγρό να στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια ή το ύφασμα.
Μετά το τέλος ξεπλύνετε καλά τον ψεκαστήρα.

Εξάρτημα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ