ΣΠΡΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜOY ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Κ ΚΟΝΤΕΣΣΕΡ

Κωδικός Δόικα
62295059

Τεχνικές Προδιαγραφές

ΧΗΜΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, SPRAY "POWER CLEAN-IN" 600ML, ERRECOM
ΤΟ POWER CLEAN IN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΨΥΞΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΕΣΗΣ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ.
Οδηγίες χρήσης :
Ανακινήστε πριν το χρησιμοποιήσετε, σε περίπτωση στενών χώρων κρατηθήτε 30cm μακριά από τη μονάδα για να ψεκάσετε, έτσι ώστε να αποφεύγετε την αναπήδηση του προϊόντος. Ψεκάζετε σε μικρούς και διαδοχικούς χρόνους, ενώ σε περίπτωση επίμονης βρωμιάς, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και ψεκάστε ξανά, με την μονάδα απενεργοποιημένη, ανάμεσα στα φυλλαράκια του εναλλάκτη.
Σε περίπτωση επιφανειών, στεγνώστε τες με ένα μαλακό πανί & ενεργοποιήστε το σύστημα για να εξατμίζεται γρήγορα απο τα συμπυκνώματα αλλά και στην σκάφη αποστράγγισης.

Ιδανικό για καθαρισμό εσωτερικών στοιχείων (evaporator-εξατμιστές), και για φίλτρα αέρος σε εφαρμογές ψύξης & κλιματισμού. Αφαιρεί τα επίμονα οργανικά υπολείμματα: λίπος, σκόνη, γύρη, καυσαέρια κλπ.

Εξάρτημα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ