ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ & ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ 500ml BERILL

Κωδικός Δόικα
62982515

Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαλύει τελείως και με εύκολο και γρήγορο τρόπο τα άλατα από: καφετιέρες ,μηχανές καφέ εσπρέσο οικιακής και επαγγελματικής χρήσεως
βραστήρες, τσαγιέρες κατσαρόλες και γενικά από όλα τα δοχεία όπου θερμαίνεται ή αποθηκεύεται νερό.
Kεφαλές ντους χωρίς τρίψιμο και χωρίς φθορά των συσκευών.
Κατάλληλο επίσης και για γυάλινα δοχεία και ποτήρια που μαζεύουν άλατα.
Για τη μηχανή του καφέ φίλτρου ή του εσπρέσο
Γεμίστε το δοχείο νερού της συσκευής με διάλυμα νερού και διαλυτικού αλάτων dill σε αναλογία 5 προς 1 μέχρι την μέγιστη ένδειξη (max). Aν το μοντέλο της καφετιέρας/εσπρεσιέρας σας διαθέτει φίλτρο νερού, πριν την αφαλάτωση αφαιρέστε το και τοποθετήστε στη θέση του το ειδικό εξάρτημα που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Βάλτε τη συσκευή σε λειτουργία έως ότου περάσει όλο το διάλυμα από τη συσκευή. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, με σκέτο νερό αυτήν τη φορά, και αφήστε να περάσει όλο μέσα από τη συσκευή, προκειμένου να ξεπλυθεί τελείως. Αν το νερό του δικτύου σας είναι πολύ σκληρό και χρησιμοποιείτε τακτικά την καφετιέρα/εσπρεσιέρα σας, συνιστάται να την καθαρίζετε με το διαλυτικό αλάτων dill μία φορά το μήνα. Δεν αφήνει υπολείμματα και οσμές.
Για τον βραστήρα
Γεμίζετε το δοχείο ή τη συσκευή που θέλετε να καθαρίσετε με νερό και ρίχνετε μέσα (διαλύετε) 1-2 φλυντζανάκια του καφέ (80-150ml) dill διαλυτικό αλάτων, ανάλογα με το μέγεθος της συσκευής. Θερμαίνετε το μείγμα στους 40?C για μισή ώρα. Στη συνέχεια αδειάστε τη συσκευή και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Για την κεφαλή του ντους
Bάλτε το dill διαλυτικό αλάτων σε ένα πλαστικό δοχείο και βυθίστε τις βουλωμένες τρύπες σε αυτό για 10’. Ξεπλύνετε.
Συμβουλές
Χρησιμοποιείτε τακτικά το dill διαλυτικό αλάτων για να καθαρίζετε τις συσκευές σας. Μ' αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε όχι μόνο την καλή λειτουργία τους αλλά αυξάνετε την απόδοσή τους καθώς και τη διάρκεια ζωής τους.
Προφυλάξεις

Εξάρτημα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ