ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ NATURALIZER 1L

Κωδικός Δόικα
62980077

Τεχνικές Προδιαγραφές

Το Naturalizer παρέχει έναν εναλλακτικό φυσικό τρόπο καθαρισμού. Έχοντας στη σύνθεσή του ένα φυσικό διαλύτη, υγροποιεί τα λίπη για να καθαρίσει δύσκολες και επίμονες βρωμιές από τις περισσότερες επιφάνειες γρήγορα και εύκολα. Επειδή μάλιστα δεν περιέχει ισχυρά χημικά, το Fresh force δεν έχει οξεία οσμή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση στην αποθήκευση ή απόρριψη. Αφήνει μια μυρωδιά φρεσκάδας και καθαριότητας.
*Έχει πανίσχυρη διαλυτική δράση. Παράγοντες καθαρισμού υψηλής απόδοσης απομακρύνουν γράσσα, λάδια, πίσσα, κερί, κόλλες, μπογιές, γραφίτη και κατάλοιπα αλάτων από τις περισσότερες επιφάνειες.
*Είναι αποδεκτό οικολογικά. Βιοαποικοδομήσιμο, δεν περιέχει αποστάγματα πετρελαίου, χλωριωμένους διαλύτες, οξέα, αλκάλια και καυστικές ουσίες.
*Πολλαπλών χρήσεων. Αρκετά ισχυρό για να καθαρίζει βρώμικα πατώματα, μηχανές, εξαρτήματα, πιστόλια βαφής και ταυτόχρονα αρκετά ήπιο για να χρησιμοποιείται σε πορσελάνες, φορμάϊκα και ανοξείδωτα.
*Μπορεί να ξεπλυθεί με νερό. Αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά πορτοκαλιού, φρεσκάδας και καθαριότητας. Η αποτελεσματική σύνθεσή του δεν αφήνει υπολείμματα.
Η τεχνολογία μικρογαλακτώματος παρέχει ανώτερη καθαριστική και αποσμητική απόδοση με την αυξηση της επιφάνειας επαφής.
Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε το με ζεστό νερό(μεγιστο στους 50C) ή κρύο νερό. Για βαρέως τύπου απολύμανση: Αραίωση 1:1 με νερό . Γενικός καθαρισμός : Αραίωση 1:5 έως 1:30 με νερό.
Απλώστε γεναιόδωρα στις λερωμένες επιφάνειες χρησιμοποιώντας ενα πανί, μια σφουγγαρίστρα , μία βούρτσα ή έναν ψεκαστήρα. Μπορεί να προστεθεί σε άλλα καθαριστικά με βάση το νερό για να
ενισχύσει την απόδοση
Σημείωση: Μπορεί να επηρρεάσει κάποιες βαμμένες επιφάνειες . Σε περίπτωση τυχαίας επαφής , ξεπλύνετε αμέσως πολύ καλά.

Εξάρτημα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ