Πολιτική Επιστροφών

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα είδος;

Για επιστροφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2661081735 ή στο doikas@otenet.gr  για να μας ενημερώσετε για τον κωδικό και τον λόγο επιστρoφής.

Αν η ευθύνη της επιστροφής επιβαρύνει εμάς, μπορεί να γίνει με τις συνεργαζόμενες courier ACS, SPEEDEX ή PORTA PORTA. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο αποστολής που σας εξυπηρετεί για να παραληφθεί στα στοιχεία: Δόικας Α.Ε. , Αλεπού Κέρκυρα , τ.κ. 49100, τηλ: 2661081735.

Τα είδη χρειάζονται να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και σε καμία περίπτωση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά εξαρτήματα εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν είναι εφικτό να επιστραφούν . Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, μπορείτε να μας καλέσετε έτσι ώστε να σας εξυπηρετήσουμε το καλύτερο δυνατό.

 

Πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου για να επιστρέψω ένα είδος;

Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του είδους.

 

Πώς θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα λάβετε πίσω τα χρήματά σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με συμψηφισμό του ποσού σε επόμενη παραγγελία σας.

 

Πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα;

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, η εταιρεία και το τμήμα λογιστηρίου ,θα δρομολογήσει την επιστροφή. Ο χρόνος πίστωσης του ποσού εξαρτάται από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο πελάτης.